fbpx

Fit&Slim Stúdió Pécs

Zsírégető edzés

Power Plate Pro 5

vibrációs trénerrel

Akár azonnal látható eredmények, baráti hangulatú edzések és összetartó közösség, akiknek mentális egészségük mellett fontos, hogy fizikai egészségük is kiváló legyen. Gyere el hozzánk és fogyjunk együtt! A Power Plate egy hivatalosan orvostechnikai eszköznek minősített fitness gép, mely a harmonikus vibráció által számos, orvosilag is igazolt pozitív élettani hatást fejt ki a testben edzés során.

-szálkásítás -csontsűrűség növelés -alakformálás -izomerősítés -rehabilitáció

Miben segít a Power Plate?

FITNESZ ÉS SPORT

Hatékonyan éget zsírt, növeli az izomtónust, javítja az egyensúlyérzéket, erősít, mindezt 30 perc edzésidőben. Ez a forradalmi edzésforma harmonikus rezgéseket közvetít a szervezetbe, természetes izom reflexet stimulál, így az izmok másodpercenként 25–50 alkalommal húzódnak össze és az izomrostok akár 98%-a is dolgozik, szemben a hagyományos edzőteremben tapasztalt 60%-hoz képest.

ALAKFORMÁLÁS

A rendszeres (heti 2-3 alkalom) edzések után az egész test feszesebb, definiáltabb lesz. Élénkíti a nyirokkeringést, kiüríti a sejtekben lerakódott toxinokat, ezért hatékonyan tünteti el a narancsbőrt, javítja az állóképességet és jótékony hatással van a súlycsökkenésre is.

SZÜLÉS UTÁNI TRÉNING

A PowerPlate® edzés szakképzett edzőkkel, akár már szülés után 3-4 hónaptól, segít újra megtalálni a belső kapcsolatot a medencefenék izmai, a hasizomzat és a hát izmai között, és visszaállítani a terhesség és szülés során meggyengült erőt.

Megoldást nyújtunk többek között:

- a hasizmok felébresztésére - a tónusosabb izmokra - az anyagcsere és a hormonháztartás visszaállására - a mindennapok tevékenységeinek könnyebb ellátására - és a fogyásra beindítására is

EGÉSZSÉG

Magas a száma azoknak is, akiknek a hagyományos edzés nem járható út, mert ízületkímélő, gyors edzést keresnek. A 30 perces, speciális tréninget a kis gyerekes anyukák, a túlsúlyos sportolni vágyok és a nagyon elfoglalt, egészségesen élni akarók is el tudják végezni. A Power Plate gépek segítségével számos olyan egészségügyi és fitnesz előnyre tesznek szert, melyek pozitívan befolyásolják az általános egészségi állapotot. Pl. a medencefenék erősítése (inkontinencia, szülés utáni rehabilitáció)

SZÉPSÉGÁPOLÁS – ANTI-AGING HATÁS

A Power Plate gépen végzett vibrációs tréning hatására felgyorsul a véráramlás és vérbőséget okoz a test minden területén, mely javítja a sejtek regenerációját. Az következes edzések után gyorsan javul a test rugalmassága és a bőr konzisztenciája. Ugyanakkor növekedik az endorfin szint, ami után kirobbanó formában érezzük magunkat.

Telefon

06-70-701-3477

Lokáció

7632 Pécs, Németh László u. 16/1.​

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9:00-19:00
Szombat-Vasárnap: zárva