fbpx

Fit&Slim Stúdió Pécs

LPG® kezelés, alakformálás

Az LPG 100%-ban természetes eljárás, amely formálja a testet, fogyaszt, feszesít, kontúroz, erősíti a kötőszöveteket, kezeli és eltünteti a cellulitot (narancsbőrt), helyreállítja a bőr megereszkedését, javítja laza tónusát.

-Kezeli a narancsbőrt ( cellulit)Segít a hátfájásban

-Feszesíti a bőrt!

-Formálja a testet, karcsúsít!

-Erősíti a kötőszövetet!

-Oldja az izomfeszültséget, fellazítja a letapadt izmokat!

-Kezeli az ízületi problémákat!

-Javítja a szövetek állapotát ( égés, hegek)!

Amiben az LPG test kezelés segít

CÉLZOTT ZSÍRBONTÁS

Ez a kezelés hatékony lehet has, derék, csípő, combok, fenék, karok és a hát részein. Az ismételt kezelések hatására a kezelt területen keresztmetszeti csökkenés mutatkozik.

CELLULIT, NARANCSBŐR

A kezelés alatt csökken, illetve megszűnik a cellulit, és emellett keresztmetszeti fogyás is elérhető. A bőrfelszín a kezelés hatására feszesebbé válik, elsimul.

A BŐR FESZESÍTÉSE

Az LPG technológia lehetővé teszi a szövetek mélyebb rétegekben történő stimulációját. Az eljárás során a vákuum hatás és a motorizált görgők masszírozásának ötvözésével, a kezelés során a felesleges zsírsejteket megbontjuk és a salakanyagokat a nyirokrendszerbe vezetjük. Helyreállítjuk a megereszkedett bőrt.

A kezelés menete

A vendég egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett kezelőruhát kap, melyben a kezelést higiénikus, diszkrét környezetben és fájdalommentesen végezzük.
A gép kezelőfeje két hengerből áll. Miközben a vákuum enyhén megemeli a kezelt szöveteket, a forgó hengerek finoman masszírozzák a bőrfelületet. A kezelés minden esetben testre szabott és egyéni, ugyanis a hengerek forgási iránya és sebessége a kezelt bőr adottságainak és a kezelés céljának megfelelően szabályozható.
Az endermologie technológia azért forradalmasította a nyirokmasszázst, mert a „szokásos” kék-zöld foltok helyett egy kellemes masszírozást érez a vendég.
Az eredményeket már a 6-7-ik alkalom után észrevehetjük.
A kezelés időtartama: 35-45 perc.
Javasolt kezeléssorozat: minimum 10 alkalom, hetente 2 kezelés. A kezeléssorozat után havi 1-2 fenntartó kezelés ajánlott.

-Segít a hátfájásban

-Kezeli a narancsbőrt ( cellulit)

 -Feszesíti a bőrt!

-Formálja a testet, karcsúsít!

-Erősíti a kötőszövetet!

-Oldja az izomfeszültséget, fellazítja a letapadt izmokat!

-Kezeli az ízületi problémákat!

-Javítja a szövetek állapotát ( égés, hegek)!

-Hatékony az ízületi- és gerincfájdalmak esetén is!

-Kezeli a keringési problémákat ( ödéma, visszerek)

-Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ezáltal hatékony a nyirokpangásban is, nyirokmasszázsként is alkalmazható

Telefon

06-70-701-3477

Lokáció

7632 Pécs, Németh László u. 16/1.​

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9:00-19:00
Szombat-Vasárnap: zárva

Kedves Vendégeink!
Az LPG kezelések esetében aznapi lemondást sajnos nem tudunk elfogadni a kezelések folyamatossága miatt. Előző nap még lemondható és módosítható! Aznapi lemondás a bérletből lehúzásra kerül!