fbpx

Fit&Slim Stúdió Pécs

Tekerd le a kilókat

GEOWAY SUN 400XL INFRAKERÉKPÁR

Az infravörös sugárzás serkenti a vérkeringést és tágítja az ereket a test azon részein is, amelyeket a sugárzás nem érint közvetlenül.A SUN 400XL készülék és az általa közvetített infravörös A sugárzás rendszeres használata a méreganyagoktól, ballasztanyagoktól való megszabadulás optimális módja, így választhatja ki a szervezet a bőrön át a környezetből felvett fölösleges savakat, mérgeket és nehézfémeket. Az infravörös sugárkezelés során kiválasztott izzadság a víz mellett zsírt és koleszterint, illetve jelentős mértékben nehézfémeket is tartalmaz. A test felmelegedése serkenti a szervezet immunreakcióit és elősegíti a gyógyulás természetes folyamatát.

Az infravörös sugárzás és a bőr

Az infravörös sugárzás és a bőr

Az infravörös hő azzal is kezeli a bőrt, hogy széppé, simává és feszessé teszi, emellett lényegesen javítja az egyes bőrbetegségek tüneteit, mint pl. az allergiák, pikkelysömör, neurodermitisz, akné, sérült sebgyógyulás és cellulitisz. Az infravörös fény különösen ajánlott a vázszerkezet és mozgásszervek krónikus jellegű izomgörcsei esetén. Kellemes, fájdalomcsökkentő hatás érzékelhető a kezek, az ujjak, a térd és a csípő ízületeinek artrózisánál. Pszichoszomatikus betegségeknél a hőterápia lazító, nyugtató hatású lehet. Rákos megbetegedések – méregtelenítés és az immunrendszer serkentése az infravörös sugárzás segítségével.

Megelőzés: a test védelmi funkcióinak erősítése a rák kialakulása elleni harcban (a daganatos sejtek nem kedvelik a magasabb hőmérsékleteket) Utókezelés: a páciens felszabadul a szabad gyökök okozta masszív terhelés alól. Az infravörös sugárzással kiváltott izzadás számos pozitív hatása összhangban van a természetgyógyászattal. Támogatja a testet az egészséggel ellentétes állapot legyőzésében .

Képekben

Telefon

06-70-701-3477

Lokáció

7632 Pécs, Németh László u. 16/1.​

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9:00-19:00
Szombat-Vasárnap: zárva